Social Icons

Sunday, January 20, 2013

kursus oh kursus

                 
  

sejak bertugas di johor, inilah kali pertama kena berkursus di kuantan... memang suka sebab family boleh balik kampung di terengganu sementara uj berkursus di kuantan... dekat je kan... kemaman dengan kuantan...

baru minggu ke dua akademik dah kena panggil pergi kursus, dah 3-4 hari kelas tangguh, seronok bebudak ... satu apa lesson pun tak sentuh lagi... balik kursus banyak lah menda kena ganda dan banyak juga lah kena ganti kelas yang lepas-lepas... tapi kadang-kadang fikir okay jugak... sebelum kena pergi kursus akhir-akhir semester, waktu tu sebok nak buat test lah, quiz lah, macam-macam assessment lah kan...

kursus kali ni dibuat di grand continental hotel kuantan... pernah datang sekali dulu... lama dahhh... waktu bekerja di kuantan lagi... berbuka puasa dengan anak buah di sini... waktu tu belum kahwin lagi... dan tak banyak berubah pun hotel ni ... apa yang nak diubah kan ekkk?

 

tengah-tengah kursus begini rasa terfikir nak beli galaxy tab jer... hmmm

1 komen:

sukiman said...

beli jangan tak beli uj