Social Icons

Monday, November 1, 2010

erkkk

Selepas hari keluarga ngn hari inovasi hari tu... kembali kerja makin banyak lak kerja... rasa hactic je... tak terkejar... sekali Bos panggil..erkkkk malas nak cakap lak la..

hmmm blog ni entah apa apa sekarang...so nak release tensi skit.... tulis blog..bukak blog orang2 lain.. sempat lagi UJ jenguk sini....

memang macam geram je... tapi apa nak tulis... UJ tak jadikan pun blog ni tempat lepas tensen.. erkkk


blog ni pun entah apa hala tuju pun tak berapa jelas... sebab tak de skop pe pe... dan tak nak jadikan blog ni sebagai journal atau diari harian....

kadang-kadang ada juga entry macam tulis diari pun... apa-apa pun harap2 apa kerja dan tugas hari ini dapat berjalan dengan baik...dan lancar... minggu ni memang bz bee... apa lagi nanti pihak MQA nak datang memantau... semua sebok... apa lagi kalau dia tu ada jawatan nama Ketua kat depan... arghhhh bila plak sampai orang nak ganti tempat ni... arghhhh

8 komen:

Kyuubi said...

relax. chill out. hidup sepatutnya happy kan? :)

Kyuubi said...
This comment has been removed by the author.
Ibnu Jamaluddin said...

Sabar ya UJ, ada hikmah tu... ^^

uNcLeJoE said...

@kyuubi - a'a relax lah jugak ni... kalau tak nak je rasa mengamok... tapi untuk apa kan... hmmm ini lah kerja.. dunia dunia...

@IJ - insyaAllah.. mudah mudahan...amin...

Afida Anuar said...

Uj, setiap bidang/pekerjaan ada dugaan masing-masing. Tp yg cerewetnya dengan gomen ni tu la kan Uj, protokol yang terlalu. Rimas jugak dibuatnya...

PS: sesekali jadikan blog tempat lepas tension apa salahya UJ..mana tau membantu:D

Khairi said...

nak lepas anak ikan kat sini pun boleh. buat kolam kecil satu hehehehe.

naimisa said...

UJ, kena urus ikut objektif.

orang-orang profesional mcm UJ biasa dengan MBO.

uNcLeJoE said...

@naimisa - hehehe tk profesional mana sangat pun... management of objective ke? insyaAllah sentiasa perbaiki dan permurnian dalam mencapai ....hehe