Social Icons

Monday, October 11, 2010

kembali berblogging

assalamualaikum semua....
arghhhh lama benar memang lama sangat sangat tak update.. dan tak buka langsung blog ni... entah apa urusan lah dan entah apa kerja lah yang sampai tak sempat langsung nak update...

insyaAllah... rasanya keadaan semakin baik... mungkin tambah selesa... UJ kembali berblogging hari ni... dah habih pun raya kan... so mood raya pun tak de lagi... kita tunggu aidil adha pula...

kepada yang setia mengunjung dan bertanya khabar .. terima kasih banyak banyak....

tadi sempat UJ ke pejabat pos jap... mengepos cenderahati yang dah lama terperam... minta maaf banyak-banyak... insyaAllah ok nanti sampai jangan lupa inform kat UJ... mungkin ambil masa skit lah nak sampai ke destinasi sebab tempat UJ sekarang ni jauh ke pedalaman...

kepada Nas di KL terima kasih banyak-banyak .... nanti bila dah sampai jangan lupa bagitahu UJ ok... untuk Anna di Alor Setar juga ... UJ poskan.... untuk Fida.. UJ pos kan ke Kuala Terengganu deh... sebab alamat tu yang fida kasi hari tu.... maaf tak terlajak plak ke KT raya hari tuh.. insyaAllah di lain masa... dan untuk afih di Kota Bharu .. UJ dah pos kan juga.. camana dah dapat posting mana2?


lama sangat UJ ambil masa nak pos kan semua tu... terperam lama benar kat rumah... bila dah pergi pejabat pos tadi.. rasa macam lega jer... sebab lama tertangguh.. dah beres... insyaAllah sampai ke destinasi dalam minggu ni kot...UJ guna pos Malaysia je... nak carik courier kat area ni ... langsung tak ada.....

ok ... nak mula berblogging semula hari ni... so hari ni entry ni dulu je lah.. esok kita sambung lagi OK...

8 komen:

annazanariah said...

salam.. uncle Joe, thanks ea..

tak sabar nk tgk hadiah ape. tapi now anna kat skudai. takpe nnt mintak mak yg tolong buka bungkusan tu.. :)

uNcLeJoE said...

laaa skudai ker? baru weekend lepas ke skudai... hehehe.... tidak kasi by hand jer.... anyway selamat study? wat kos per?

Khairi said...

Welcome back. UJ.

Anyway, tahniah pd yg dapat hadiah. :)

ashrafi said...

Selamat kembali ke arena.. :)

Afida Anuar said...

Alhamdulillah..UJ kembali...

ingatkan pi mana la yang lama sangat menyepi.. Pasal hadiah tu tak kisah sangat pun UJ (tp sebenarnya tertunggu2 gak..hehee)..insyaAllah nanti dah sampai fida bagitau..

InsyaAllah wiken ni fida balik kg, makcik nak ke tanah suci. So sempat la fida ambil hadiah tu di kg nnti.. Terima kasih UJ!!!

Ibnu Jamaluddin said...

Selamat kembali ya UJ...
Lama tak menjamu rasa hati dari UJ, rasa rindu juga...

Moga sejahtera sentiasa... ^^

zulkbo said...

Salam bertandang lagi..
moga tuan blog selalu sihat..
welcome back bro...

uNcLeJoE said...

@zulkbo - terima kasih singgah.... insyaAllah.. aktif berblog balik... hehehe

@IJ - a'a baru nak start balik blog... sebab blog lama block...hehe

@fida - heheh sorry lama sangat duk peram.... owhhh nanti balik kampung lagi la ek...

@ashrafi - terima kasih singgah... semoga ukhuwwah di medan ini berkekalan.. amin..

@khairi - thanks... a'a lama tak online blog.... banyak jugak tertinggal... ceritacerita di blog khairi