Social Icons

Monday, February 8, 2010

RESTRICTED zone

You are NOT AUTHORIZED to view this website!!!!!!! The access to the list of site are RESTRICTED..

Concentrate to your class.Belajar rajin-rajin ye... This message brought to you by.[ PEGAWAI TEKNOLOGI MAKLUMAT ] - UNIT PENGURUSAN SISTEM MAKLUMAT

adus bila dorang nak unblock kan ekkk... tak kan dekat org tua mcm UJ ni nak diblock kan jugak....

chatbox kat blog UJ ni pun restricted area gak ke? hmmm tapi ade ke yg shouting kat situ huh? hehehehhehe

5 komen:

Afida Anuar said...

UJ..kat opis saya tu, semua benda kene block... google pun depa block...huhu..blog apatah lagi..kalau nak berblogging, commenting or fesbuking bagai, kene tunggu balik rumah dulu la...huhuhu...sadis sadis..

unclejoe said...

lorrrr lagi dahsyat gitu .... kat sini sebenarnya bukan pe sangat... staf staf bawah UJ ni ... merungut gak.. sebab dorang perlu lah nak buat teachng material etc...ye la kite ni kan wakil dorang..huhhu

Afida Anuar said...

owhh...UJ ni bos eh..

kat opis sy tu, klu google bnda2 tak berfaedah mmg la kene block..tp klu google wikipedia n ilmiah2 tu...bisa je..tp ok gak rasanya dia block semua tu..klu dak,lagho jadinya saya..hehe

Khairi said...

kalau pakai beruk, ok je. berukben tu.

kat ofis takleh nak berbelog sgt. kat rumah ok ler. tapi mlm2 nak rehat dan main ngn anak plak. :p

unclejoe said...

main ngn isteri pun gak..