Social Icons

Wednesday, June 9, 2010

5005 atau 5009..blog cuti rehat jap...

PENGUMUMAN yang UJ nak buat mengenai angka 5005 dan 5009.... hehehe sempena apa ? tak de sempena apa apa pun... sekadar ingatan dan tanda persahabatan dan persaudaraan... kerana sudi berkunjung ke sini... Jadi barangsiapa yang menjadi pengunjung blog ini -barangsiapa tu, tak tahan- atau yang datang lepak di taman ini dan kebetulan kamu adalah pengunjung yang ke 5005 atau 5009.. ada cenderahati penghargaan..

UJ tahu pengunjung blog ni tak lah ramai mana... purata pun dalam 40 orang je sehari... itu pun pengunjung yang dah biasa datang.... itu fasal la UJ nak kasi penghargaan... sebab anda dan kamu senang datang ke sini berulang-ulang kali.... terima kasih tak terkira jumlahnya...kalau anda tidak datang mungkin tidak sehijau taman ini.... terima kasih yang amat sangat kepada baja-baja taman... siapa baja ni? - boleh rujuk kat sidebar sebelah, bawah skit- dan yang juga datang menyiram di taman ini... alhamdulillah ramai yang tahu dan berilmu, mereka datang ke sini bukan untuk buat maksiat ... jadi tak perlu JAIS dan JAWI dan sebagainya mengawal di sini, kerana yang datang semuanya ada ilmu, ada amal, ada iman... mereka ada cinta dengan sunnah rasulnya... syabasss....

buat masa ni baru je 3000 lebih ekkk .... so kalau nak cepat ia bergerak... ajak la member2, kawan2 saudara mara datang lagi.... lagi cepat la... angka tu melonjak ke 5005 dan 5009 kan....

okay lah semua... jangan segan2 nak email kan UJ ok... dan jangan lupa juga jerit di kotak shoutmix sebelah ni... UJ juga akan bercuti tidak berblogging untuk seketika selepas ni... atas urusan kerja yang memang tak habis2... dan kerja hakiki ini tidak membenarkan laptop dan broadband ini turut serta... so mungkin ada beberapa entry yang keluar, itu scheduled lah tu... fuyooo tak tahan .. cam bagus2 je ek...lagi pun UJ nak ke sempadan perlis dan siam... nak praktikkan apa yang disarankan khairi.. being 2 places at once...hehehe so lebih kurang seminggu blog ni berehat... tapi datang lah menyiram ok... takut layu plak pkok2 nya...

Jika anda tamu taman ini yang ke 5005 atau 5009, email kan UJ. Ada cenderahati yang best sebagai penghargaan, di atas sokonganmu melepak di sini. Alamat e-mail sila tengok profile UJ. Selain email, jangan lupa menjerit kat kotak shoutmix juga... Orait... dikehendaki jerit kuat-kuat sampai UJ perasan... hmm ikut stats atas, yang bawah ni cam tintong skit. TAPIIII... no problem.... yang atas dikira 5009, yang bawah dikira 5005. So, boleh lebih dari seorang lah.. tak pe dah prepare lebih dari satu pun.. Ajak la member datang lepak kat taman ni okies... masuk percuma.

okay jangan lupa... 5005 atau 5009 ....

elehhh orang lain puloh2 riban nye visitor... tak heran pun...hmmm peduli ape.. aku nye blog aku nye suka lah.... %$^#@&*(*!^ (1k kali)

ini entry pun scheduled ni...

7 komen:

Azrai Ahmad Zamri said...

salam ziarah..
singgah sini sat, t0long bg baja & siram2kan taman nan hijau nie =)
InsyaAllah, ada kesempatan selalu berkunjung ke cni..ngah menanti alza tu..hehe

Afida Anuar said...

Bila UJ start masuk hutan?

Fuhyooo siap ada entry schedule tu! mmg tak sunyi la taman cinta balkoni nih...

InsyaAllah akan datang menyiram di sini selalu... tanpa jemu..eceh.

Hambali ® said...

cantik nombor ... bleh tikam besaq satu , kecik satu ... tapi pastikan kedai toto yang halal ye.

Amrixxx said...

Uj aku nak emel kat ko skrg nak hadiah terus bleh? kira no. 5009 aku booking dulu ar..ekeke :D

bofoyengfeng said...

woit, lu nak pi sempadan siam sana buat apa woit...nak kawin lagi satu yeee.... heh heh heh...

bofoyengfeng said...

5005 gua booked!

uNcLeJoE said...

to azrai - hehehe kalau tak jemu... datang lah selalu ok..

to fida - terima kasih banyk banyak... jemput datang menyiram lagi... moga taman ni terus segar...

to hambali - hehehe... ni halal .. jangan risau

to amrixxx - set jer..orait aku simpan untuk ko

to bofoyengfeng - hehehe okay... booked aawal awal lagi bagus... bkan nak kawin.. nak kena basuh je sana...