Social Icons

Sunday, June 6, 2010

aku nk sambung belajar tapi kt mana best..?

okay ok ok ... ni kasi tahu ni..... ni nak hebahkan sedikit.. mana-mana lepasan SPM yang masih belum ada tempat lagi nak sambung belajar nanti... tapi keinginan untuk menimba ilmu itu masih tahap maksimum... nak penuhkan ilmu di dada... so ini ada berita baik... nak gi kolej swasta... lorrr mahal la... kena buat loan lagi... bosan ahhh... nanti nak kena bayar balik... ye lahh dah nama loan - pinjaman - bayar balik lerrr bukan nya biasiswa...

tapi yang nak di war-warkan ni tak kena bayar... yuran FOC... ala skit2 kena bayar seratus dua rat ke berapa entah time daftar ... standard r tuh....kan best tuh....yang best lagi... nanti dapat duit elaun lagi bulan-bulan.. itu yang best... nak best lagi .. carik sendiri... banyak lagi best...ahaaa ini best jugak... pensyarah-pensyarah kolej ni hensem-hensem dan lawar-lawar... ahaks... membuatkan kamu semua rajin selalu nak datang menapak ke kelas awal-awal...earlier than an early bird... fuyooo

apa lagi klik la kat sini ni... bukan tu laaaa sini ..... bukan yang itu... yang ni la sini ni... hehehe sowwy sini sebenarnya KLIK SINI....

cepat-cepat... ambil tindakan kalau rasa berkaitan... sebab tempat terhad dan masa dah suntuk.. yang paling penting kamu semestinya berstatus Bumiputera OKies..

6 komen:

Bro Bayu said...

Uj, ko kena ingatkan yang nak masuk kolej ni kenele berhenti amik ganja (kalau yang menagih), berhenti bercouple (kalau yang suka mebelangkaskan diri ngan pasangan) dan bende yang tak ketahuan hala nih..penat aku nak turun naik tribunal (wau) kolej..huhu

Bro Bayu said...
This comment has been removed by the author.
Hambali ® said...

nak sambung master kat mana ye ... MA sains politik

Afida Anuar said...

hampir 3 hari 'bercuti' dari blog...dh berwajah baru taman balcony... yang pasti hijau..hehee..

UJ... fida pun teringin nak sambung master..tapi kekuatan tu..aduhaiiii...

nas said...

menarik...tp nas da sambung belaja da...eheheheh....huh...sungguh kehijauan..:)

uNcLeJoE said...

to BB - okies...:-)

to HAMBALI - hmmm kalo di utara sudah tentu USM la ... tempatnya kan...

to Fida - a'a kena ada kekuatan kalau tidak... hmmm hangat2 taik cicak.. tapi kalau dilihat pada lokasi fida sekarang .... mmm ini lah peluang inilah kesempatan kan..hehehe

to nas - tq nas... tak pe teruskn perjuangan mu di sana... yg UJ promote kan ni... untuk yang belum ada mana nak belajar kan....ok gud luck..