Social Icons

Monday, June 28, 2010

28 Jun 2010 - kembali bertugas...

suria pagi dimulakan dengan namaMU.... semoga hari ini mendatangkan
seribu kerahamatan dan sentiasa diberkati... Amin..


hmmm blog ni cam nak tak nak je... sejak 2, 3 menjak ni... sejak cuti dan bercuti ... blog ni pun turut cuti... sabtu sampai di johor... hmmm pokok2 kat balcony banyak yang layu.... rumah pun penuh dengan debu... almaklumlah cuti lama lak kali ni...

di kolej sebok persediaan nak sambut student2 baru semester baru ... minggu depan... sudah tentu bz bee lah pulak seminggu dua ni.... uiksss ini lah dinamakan kerja kan... letih semalam belum habis lagi... baby ngn wife pun dah bersama di johor sekarang... tak ada lah sunyi lagi...

so pagi ni mula dengan hari yang baru dan semangat yang baru... kerja hakiki kena utamakan... kerja blogging ni sampingan waktu terluang sahaja... orait... selamat mula berkerja kepada semua staf akademik KPM Bandar Penawar @ Desaru khasnya untuk mereka di Jabatan Pengajian Am yang sememangnya sempoi dan best... best lah sangat... yang Ketua Jabatan celup buat sementara waktu tu, jangan berlagak sangat OK... nanti anak buah tak layan... sape lagi??

- sebenarnya... kenapa dah setengah hari bekerja, baru sekarang nak post...erkkk OK jer..

11 komen:

Bro Bayu said...

bukan ke blogging ni kerja hakiki UJ..hehhe..sebab nak jadi penulis kene le blogging dulu..betoi tak? so alawiyat nya akan jadi setara...celup takper janji sempoi, bro...

akuinsanlemah said...

salam. hurm, kami di IPG pula sdg menyambut stdnt br...yang kelakarnya bila seorang abang bg pelajar KPLI tanya kat saya..kat sini ada buli2 tak? adeh..

sapa nak buli KPLI??huhu~

anyway, ya..moga semangat baru ini menghasilkan impak yg setanding keadaannya..

Khairi said...

selamat kembali dari demam dan selamat bekerja.

ehem, tak ada kejutan ke kat ofis hehehe.

uNcLeJoE said...

to BB - alawaiyat tu pe? .... erkkk

to AIL - owhhh bakal guru la ni ekk.. IPG mane?

to khairi - memang banyak kezutan... kerja bertimbun sedang menunggu... n yng paling best ... dpt hadiah kat pigeon hole tadi... erkkk

r.o.l. said...

Salam, Tuan. Lama tak singgah sini, sibuk dengan periksa. Tuan Permaisuri dan Tuan Puteri apa khabar?

Afida Anuar said...

Salam pakcik joe...eh uncle joe:P

wahh..patut la nampak bahasa pun lain macam, rupanya tuan puteri dan puan permaisuri sudah berada di sisi..

PS: hadiah apa uJ dapat dari pigeon hole tadi? habaq mai la..kitaorang nak tau gak:p

Amrixxx said...

selmaat bekeja UJ..
mulakan hari kerja dengan senyuman..huhu :D

MissXYZ a.k.a Abaikan said...

aik? xde mud ke bro? alamak

bofoyengfeng said...

selamat selamat...mana entri baru bro...sangap ni...

Bro Bayu said...

alawiyat tu kepentingan kot (enta lebih paham)..bwek

nas said...

uncle..
blog aku pon bakal mengalami nasib serupa..
sem baru nak dekat da..
waa..
kecian kat kartun hepy tree friends..
huhu..