Social Icons

Monday, May 24, 2010

TEMPLATE BARU


hmmmm tak ada kerja ... tapi ni 1st time tukar template... sekali tgk hijau... macam dalam taman... lagi kali macam dalam hutan...banyak kali lagi, tengok punya tengok macam haremmm

biar r dulu... erkkk tengok lama mana bertahan....

4 komen:

Bro Bayu said...

haremmm tu pe wei

Afida Anuar said...

Bro Bayu...haremmm tu ala2 macam harammmm kan UJ kan?hehe..

sori2 UJ, alhamdulillah fida sihat2 je kat sini. CUma wiken baru ni famili datang serang KL..adik regis masuk UIA..berkampung la kitaorang kat umah adik kat shah alam ..tu yang tak sempat nak ngadap mr lappy tu,

wahh wajah baru..hijauu...suke tapi...tapi suka la..hehe

aku bukan aku said...

wah2..wajah baru~

x ok ke?

hijau background dan template mcm x ngam

uNcLeJoE said...

hijau tak ngam ekkk... hmm warna pe sesuai ekk?

hentam je..sebelum ni...